Добре дошли във видео портала за недвижими имоти !

С този сайт ние помагнаме на всички, които искат да продават и купуват имоти.Чрез тази платформа купувачите си спестяват излишни огледи.А продавачите имат сигурност ,че имота ще бъде оценен предварително. Спестявате време и пари ,не се разхождате излишно да гледате нещо ,което няма да ви хареса.Ние не взимаме комисионна от продавача или купувача.

Покажете вашият имот директно,без посредници ! С нашия портал увеличавате шанса за продажба , защото когато купувач от друг град желае да закупи имот той може да го види и да го одобри предварително !

За връзка с нас:e-mail: office@propertybg-video.com ; телефон- мобилен 0895076567

За да качите оферта моля да се регистрирате.Качването на обяви за продажба на имоти сега е безплатно

Условия за видеоформата и съдържанието му.

Всяко видео трябва да показва дадения имот изцяло , всички стаи , помощни помещения , тераси и двор ако има.Както и общ изглед от улицата ,както и на самата улица. Молиме ви да не прикривате никакви недостатъци от имота при заснемането.Защото това ще се разбере и ще е минус за вас.

Всяко видео трябва да бъде едно цяло да няма прекъсвания по възможност, но ако все пак има прекъсвания ще трябва да го качвате на 2 -пъти а ние ще го обработим.Видео формата може да е mp4 или avi .Може да бъде и друг формат ние се задължаваме да го обработим.Видеото може да бъде съпроводено с обяснителен глас за показваните помещения и всички предимства на имота, без значение дали е за продажба или за отдаване под наем.Заснемането може да се извърши с подходящ телефонен апарат или камера.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЕ КАЧВА И ЕДНА СНИМКА НА ИМОТА когато искате да качите оферта за нива или терен за застрояване ,то видеото трябва да показва цялата местност , като трябва да включите във видеото и скицата на имота.

Когато се качва оферта за Хотел не е необходимо да се прави видео на всяка стая ,достатъчно е да се покаже само една стая и Хотела от всички страни . За Завод или друго предприятие се заснема основното хале с машините и общ изглед от всякаде.С дрон би санало чудесно представяне!


Информация за Клиентите продаващи имоти

Видео Платформата ни се посещава основно от Англичани , Италианци ,Германци (както и от други държави, разбира се големият процент на посещения е от България).

© 2017 Купи-имот.Бг. Trademarks and brands are the property of propertybg-video.com & Купи-имот.Бг

(made by Estanet)